Billig IT-support

 

 

Vi brinner för fungerande IT

Fjärrsupport.com är en tjänst från företaget, Blackpill Innovative Developments AB. Med Fjärrsupport.com brinner vi för idén att leverera en helt felfri IT-miljö åt ditt företag. Vi vill helt enkelt vara din IT-avdelning. Syftet är att du, lika mycket som du spar tid och pengar, också får genuin trygghet. Kan vi hjälpa dig och ditt företag att nå ert mål, har vi lyckats. Precis lika väl som det gynnar dig, gynnar det oss i slutändan.

Ett litet företag

Blackpill AB är i dagsläget ett litet företag med stora ambitioner. Syftet är att skapa nytänkande IT-tjänster som verkligen håller vad de lovar. Först ut är alltså Fjärrsupport.com.

Grundare och VD

Med över 10 års erfarenhet - 8 år som delägare av två andra IT-företag med liknande verksamhet - har VD och grundare, Hassan Uddin, skaffat en gedigen erfarenhet. Syftet är att växa, men att göra det organiskt - en spännande utmaning som kräver fokus på att varje dag finslipa befintliga tjänster och nyttja smarta marknadsföringsknep.

Håller kostnaderna nere

Genom att automatisera våra vanligaste arbetsrutiner, kan vi hålla våra kostnader så låga som möjligt. Både vad gäller personalkostnader som lokalkostnader. Marknadsföringsbudgeten är medvetet begränsad till nästintill noll, vilket gör att vi istället nyttjar kreativitet till att nå ut på ett smart sätt. Om vi har låga utgifter, kan vi ge dig en billigare produkt, utan att tumma på kvalitén. Svårare än så är det inte.

Vi lyssnar på dig

Hör gärna av dig till oss och berätta din situation just nu. Även om din verksamhet inte har direkta IT-problem precis nu, är det ett bra tillfälle att skaffa dig vetskap om hur ni skulle kunna förebygga era IT-problem innan skadan redan är skedd. Självklart kostar inte ett möte något och du behöver inte bekymra dig över att någon påstridig säljare dyker upp. Vi lyssnar och går bara vidare om - eller när - du är redo. Det sista vi vill ha är missnöjda kunder som känner sig lurade.